Vänliga produkter för barn och miljö

För oss är det viktigt att erbjuda ”bra” leksaker, för genom leksakerna ska barnet kunna lära och utvecklas. Vi samarbetar med fantastiskt duktiga leverantörer, som verkligen förstått att det där med att lära sig saker ska vara spännande och roligt.

Genom att produkterna är välgjorda och hållbara, samtidigt som lekvärdet står i fokus, ska barnet kunna ha glädje av sin leksak länge. Den ska till och med kunna vara till glädje för nästa generation och på detta sätt sparar vi på jordens resurser. 

Många av våra leverantörer är mycket miljömedvetna och har genom många års erfarenhet lärt sig att producera på ett hållbart sätt. Vi har därför ett stort sortiment av helt ekologiska produkter. 

Bra villkor även för tillverkarna

De leksaker som kommer från andra delar av världen är ofta tillverkade som Fair Trade. Det innebär att arbetarnas villkor är extra noga kontrollerade och flera av våra tillverkare är även involverade i olika typer av sociala projekt. Vi har också många tillverkare i Europa.

Produkter som passar i många olika sammanhang

Vi vill vara breda, så att våra produkter passar i olika åldrar och sammanhang. Du hittar vårt sortiment i t.ex. leksaksbutiken, men även personal i förskola, skola och andra typer av barngrupper med pedagogisk inriktning ska kunna hitta produkter som känns meningsfulla och inspirerande för verksamheten.

Fahrmans

Fahrmans har funnits sedan 1982 och att ändra till vår nuvarande inriktning kändes naturligt, eftersom vi har mycket pedagogisk erfarenhet sedan tidigare. Att få jobba med denna typ av produkter känns både angeläget och roligt. 

Vi lyssnar på våra kunder

Vi månar om våra kundrelationer och har lätt för att vara flexibla. Eftersom vi har det mesta i lager kan vi oftast erbjuda snabba leveranser. Vi vill gärna ha respons från våra kunder. Berätta gärna om det är någon speciell typ av produkt som ni skulle tycka vore bra om vi hade. Vi är tacksamma för förslag.

Välkommen att höra av dig till oss!

Vänliga hälsningar
Magnus och Marianne